REKLAMI GEÇ

Emniyet’ten MR’a yapışan silah açıklaması

Emniyet’ten MR’a yapışan silah açıklaması

Emniyet Müdürlüğü, Denizli Devlet Hastanesi’nde MR cihazına yapışan silahla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, silahın bir polise değil, esnaflık yapan Ş.K.ya ait olduğu ve ruhsatsız olduğu ifade edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Aralık 2017 Salı, 16:31

Denizli Devlet Hastanesi’nde bir silahın MR cihazına yapışması ile ilgili haber ses getirmişti. Ortaya atılan ilk iddiada silahın bir polise ait olduğu ve belinde unuttuğu öne sürülmüştü.

Ancak, Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada silahın polise değil bir esnafa ait olduğu, üstelik de ruhsatsız olduğu belirtildi.

Emniyet Müdürlüğü’nden silahla ilgili yapılan açıklamada, “Konuyla ilgili olarak yapılan araştırmalar neticesinde; 3 Aralık 2017 günü saat: 18.45 sıralarında sanayi sitesinde esnaflık yapan Ş.K. isimli şahısın çocuğunun tedavisi için Denizli Devlet Hastanesindeki MR cihazının bulunduğu odaya girerken, belinde bulunun kendisine ait ruhsatsız silahını hastaneye birlikte geldiği iş ortağı B.Y. isimli arkadaşına verdiği, çocuğun MR çekimi sırasında korkmasından dolayı belinde silah bulunan arkadaşının MR çekilen odaya girdiği ve belindeki tabancanın MR cihazına yapıştığı, konunun emniyet teşkilatı mensubu hiçbir kimseyle alakasının olmadığı, MR cihazına yapışan silahın teknik ekibin müdahalesiyle çıkartılarak muhafaza altına alındığı, olaydan sonra gözaltına alınan Ş. K. ve B. Y.nin çıkarıldıkları Cumhuriyet Başsavcılığınca serbest kaldıkları anlaşılmıştır” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı