REKLAMI GEÇ

Eniştesinin başına sopayla vurarak öldürdü

Eniştesinin başına sopayla vurarak öldürdü

Kendisine boşanma davası açıp babasının evine yerleşen eşiyle konuşmak için kayınpederinin evine giden Ekrem Batı, çıkan kavga sırasında kayınbiraderi R.B.’nin başına sopayla vurması sonucu hayatını kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Temmuz 2016 Cumartesi, 09:20

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Olay, Gümüşler Mahallesi’nde meydana geldi. Uyuşturucu satmak suçundan yattığı cezaevinden geçen hafta tahliye olan 31 yaşındaki Ekrem Batı, kendisine boşanma davası açıp, baba evine dönen eşi 30 yaşındaki Emine B. ile konuşmaya gitti.

Burada Ekrem Batı ile kayınpederi Süleyman B. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga sırasında tekstil işçisi R.B. babasını darp eden eniştesi Ekrem Batı’nın başına sopayla vurdu.

Aldığı darbeyle yere yığılan bir çocuk babası Ekrem Batı, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Batı, doktorların müdahalesine rağmen beyin kanamasından yaşamını yitirdi.

Olayın ardından eniştesinin öldüğünden habersiz olan R.B. polisi arayarak teslim oldu. R.B., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı