REKLAMI GEÇ

ER-BAKIR’DA YANGIN

ER-BAKIR’DA YANGIN

Sektöründe Türkiye’nin en büyükleri arasında yer alan Er-Bakır Elektrolitik Bakır Mamulleri A.Ş.’de korkutan yangın. Paletlerin bulunduğu bölümde başlayan yangın, fabrikanın diğer bölümlerine sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sırasında ısıdan dolayı idari bölümün camları da çatladı ve kırıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2015 Çarşamba, 15:44

İstanbul Sanayi Odası’nın Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları listesinde 23. sırada bulunan Er-Bakır’da, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Paletler ve boş bakır tel makaralarının bulunduğu açık alanda başlayan yangınla birlikte yükselen duman ve alevler, Denizli-İzmir karayolundan görüldü.

İhbarın ardından Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi Kayalık, Gümüşler, Akkale ve Bahçelievler şubelerinden 10 araç, 20 personel ile yangına müdahale edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasıyla diğer birimlere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

Soğutma çalışmalarının ardından, yangının çıkış nedeni ve meydana gelen hasarın belirlenmesi için çalışmalara başlandı. Bu amaçla kamera kayıtları tek tek incelemeye alındı.

Bu arada, yangın sırasında aşırı ısı nedeniyle idari bölümün camlarında çatlama ve kırılmalar meydana geldi.

ANONS

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı