REKLAMI GEÇ

Erdoğan’ın açtığı dev fabrikaya FETÖ baskını: 17 gözaltı

Erdoğan’ın açtığı dev fabrikaya FETÖ baskını: 17 gözaltı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde bizzat gelerek ek tesislerinin açılışını yaptığı Acıpayam’ın dev şirketine polis FETÖ operasyonu düzenledi. Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat S. ve ortağı Mehmet ali Ö.’nün de aralarında bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Aralık 2016 Perşembe, 13:06

15 Temmuz sonrası hız kazanan FETÖ/PDY örgütüne yönelik operasyonlar sürüyor. Denizli polisi bugün yalnız Acıpayam’ın değil Denizli’nin en büyük şirketlerinden biri olan ünlü süt ve süt ürünleri firmasının ilçedeki tesislerine operasyon düzenledi.

Vatandaşlara FETÖ örgütüyle ilgili olarak “Kandırıldık” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2014’te, yani başbakanlığı döneminde ek tesislerinin açılışını yaptığı dev firmaya yapılan baskında aralarında firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat S. ve ortağı Mehmet Ali Ö.’nün de bulunduğu 17 FETÖ/PDY şüphelisi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında 7 kişi ise aranıyor.

HEDEF FİNANS AYAĞI
Denizli polisi tarafından gerçekleştirilen dev firmaya yönelik operasyonda gözaltına alınanların, firma yöneticilerinin yanı sıra mali hizmetler, finansman gibi kademelerde görevli çalışanların ağırlıkta olduğu ileri sürülüyor.

İFLAS ERTELEME İSTEMİŞLERDİ
Dev firma kısa bir süre önce iflas erteleme talebinde bulunmuş, bu talebi yerel mahkeme tarafından kabul edilmişti. Oysa ki firma bir yıl öncesine kadar ihracat alanı ve sektörel bazda birçok ödülü hem de devletin en önemli isimlerinin elinden almıştı.

DSO’DA ve AK PARTİ’DE ÖNEMLİ GÖREVLER
Nevzat S. bir dönem DSO’nun Meclis üyeliği görevini yürütürken, ortağı Mehmet Ali Ö. de siyaseten aktif olmayı tercih etmişti. Mehmet Ali Ö. bir dönem AK Parti Denizli Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüttü.

Yorumlar

ADNAN KARACA   -  Bağlantı 8 Aralık 2016, 18:29

vatana ihanet eden kim olursa cezasını çeksin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı