REKLAMI GEÇ

Eski Emniyet Müdürü böcekten gözaltında

Eski Emniyet Müdürü böcekten gözaltında

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, böcek operasyonu için düğmeye bastı. Aralarında Denizli eski Emniyet Müdürü Z.B’nin de bulunduğu 12 emniyet mensubu gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Haziran 2014 Salı, 12:03

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çalışma ofisi ile makam aracında bulunan dinleme cihazlarıyla ilgili adli soruşturmanın tamamlanmasının ardından, operasyon için harekete geçildi. Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Duran Çetin’in talimatıyla Ankara, İstanbul, Diyarbakır, Yozgat ve Karabük’te eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınanlar arasında Başbakan Erdoğan’ın eski koruma müdürlüğünü yapan, daha sonra Denizli Emniyet Müdürlüğüne atanan ve şubat ayındaki Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile görevden alınan Z.B’de bulunuyor.

Ankara’da gözaltına alınan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Z.B, bir süredir Polis Teftiş Kurulu Başkanlığında görev yapıyordu.

denizli-eski-emniyet-muduru-zeki-bulut-un-evi-araniyor-bocek-operasyonu-gozalti-ic

EVİNDE ARAMA YAPILIYOR
Eski Denizli Emniyet Müdürü Z.B.’nin Ankara Hayat Sebla Evleri’ndeki konutunda arama yapılıyor. Arama kararına göre şüphelilerin bilgisayarlarından imaj alındığı ve bilgisayarlarında ses dosyası bulunup bulunmadığının araştırıldığı öğrenildi. Şüphelilerin emniyet sorgusunun ardından soruşturmayı sürdüren Savcı Durak Çetin’e ifade vereceği belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı