REKLAMI GEÇ

Eski Müdür Bulut’a casusluk suçlaması

Eski Müdür Bulut’a casusluk suçlaması

Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde dinlenmesiyle ilgili soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, “siyasi casusluk” ile suçlanan 13 kişi arasında aDenizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut da bulunuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Kasım 2014 Salı, 13:35

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde ortaya çıkan ofisinin dinlemesi olayıyla ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma tamamlandı. Soruşturmanın ardından Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçları Soruşturma Bürosu Cumhuriyet Savcısı Durak Çetin tarafından iddianame hazırlandı.

Çetin’in hazırladığı ve Ankara 7. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderilen iddianamede, 13 şüphelinin ismi yer alıyor. Şüpheliler arasında yer alan isimlerden birisi de Erdoğan’ın eski Koruma Müdürü ve Denizli eski Emniyet Müdürü Zeki Bulut.

İddianamenin kabul edilmesi durumunda 13 kişi hakkında, TCK’nın 328. maddesi uyarınca siyasi ve askeri casusluk iddiasıyla dava açılacak.

İddianame, 15 günlük yasal süre içinde iade edilmezse kabul edilmiş sayılacak ve şüpheliler, 15 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak.

Yorumlar

Kaya Taşkesen   -  Bağlantı 19 Kasım 2014, 10:09

Dinlemelerin Alman istihbaratınca yapıldığını Der Spiegel yazmıştı.Merkel’de kendi güvenliğimiz için bunu
yapmak zorundayız diye Başbakan’ın yüzüne söyledi. O zaman bu dürüst insanların emniyetten tasfiyesi için yapılmış düzenek denilebilir mi…

meşcere   -  Bağlantı 19 Kasım 2014, 09:37

Yalçın AKDOĞAN;bir makalesinde,”orduya kumpas kuruldu”dedi ve o günden buyana herşey allakbullak oldu.

Volkan   -  Bağlantı 18 Kasım 2014, 18:10

Yiyin birbirinizi.Zevkle izliyoruz…

yunalg   -  Bağlantı 18 Kasım 2014, 17:26

Hayrın susturulması,şerri celbeder!
sozunden yola cikarsak maden kazalari,sel felaketleri,asansor facialari,sokak olaylari vb son bir yilda meydana gelen olaylar belkide yuzyilda olmasi gereken miktarlarda gerceklesti.Allah daha buyuklerinden korusun

Bakış Açısı   -  Bağlantı 18 Kasım 2014, 15:39

Bu durumda gerek akıl, gerek matematik, gerek hukuk, gerek vicdan, gerek ilahi olarak, AKP lilerde CASUS’lara yardım yataklık yapmış oluyor. Beraber yürüdükleri yol ortada.

yunalg   -  Bağlantı 18 Kasım 2014, 15:33

gercek vatanseverler iceride ,her turlu hainligi yapanlar disarida…
iste YENI TURKIYE!!!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı