REKLAMI GEÇ

Evde av tüfeğiyle başından vurulmuş halde ölü bulundu

Evde av tüfeğiyle başından vurulmuş halde ölü bulundu

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde 3 çocuk annesi kadın, evinde tüfekle vurulmuş halde oğlu tarafından ölü bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2018 Cumartesi, 18:29

DENİZLİ (AA) – Çalıştığı iş yerinden öğle saatlerinde Tepeköy Mahallesi’ndeki evine dönen Osman G. (18), annesi Rahime G’nin (35) kanlar içinde mutfakta yattığını görünce durumu babasına ve 112 Acil Servis  ile jandarmaya bildirdi.

Eve gelen sağlık ekipleri, kadının başından tüfekle vurularak hayatını kaybettiğini belirledi. Rahime G’nin cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hayatını kaybeden kadının eşi Musa G. (40), oğlu Osman G. ile kardeşi Mehmet G, ifade işlemleri için Sarayköy İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Osman G’nin, ifadesinde 3 kişinin evlerinden hızla kaçtığını gördüğünü, 2 yaşındaki kardeşini annesinin yanında bulduğunu söylediği öğrenildi.

Eşi ölen Musa G’nin de pamuk tarlasından dönerken evin yakınındaki bahçeden üç kişinin hızla uzaklaştığını gördüğünü anlattığı belirtildi. Olayı duyarak eve gelen Rahime G’nin yakınları sinir krizi geçirdi.

Güvenlik güçlerinin ifadelerine başvurmak için jandarma karakoluna götürdüğü kardeşlerden Osman G. verdiği ifadelerin çelişkili olması üzerine, dikkat çekti. Daha sonra ise annesi ile tartıştığını söyleyen Osman G.’nin annesini vurduğunu kabul ettiği ileri sürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı