REKLAMI GEÇ

Evlilik planları yaparken şehit haberi geldi

Evlilik planları yaparken şehit haberi geldi

Denizli iki ay sonra yeni bir şehit haberiyle sarsıldı. Şehit haberi bu kez Hatay’dan geldi ve acısı Pamukkale Mahallesi’nde oturan Uygun Ailesi’nin evine düştü. Şehit Uzman Çavuş Mustafa Uygun’un bir ay önce sözlendiği Burcu Yolcu da acıların en büyüğünü yaşadı.

Metin Eltaş / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2016 Pazartesi, 10:19

Hatay’daki 39. Mekanize Piyade Tugayı’nın 2. Hudut Alayı’nda Uzman Çavuş olarak görev yapan Mustafa Uygun, Cevdet ve Kezban Uygun çiftinin üç çocuğundan birisiydi. Bacağındaki bir rahatsızlık nedeniyle hava değişimine gelmiş, babası, annesi, kız kardeşleri Hatice ve Merve ile özlem gidermişti.

denizli-sehit-mustafa-uygun-sozlusu-burcu-1

SÖZ KESİLDİ
Bu arada evlilik planları da yapan Mustafa Uygun, Burcu Yolcu ile sözlendi. Haziran ayında izinli geldiğinde nişan, yaz aylarında da düğün yapılması planlandı. Aile arasında yüzüklerin takılmasından sonra da görev yerine döndü.

denizli-sehit-mustafa-uygun-sozlusu-burcu

ACI HABERLE YIKILDI
Sözlüsü Mustafa Uygun’un şehit olduğu haberi Pamukkale Mahallesi’ne ulaştığında, Uygun Ailesi kadar acıya boğulan birisi daha vardı; Uygun sözlüsü Burcu Yolcu. 21 yaşındaki Burcu Yolcu, sözlüsünün evine gelirken ayakta durmakta zorlandı.

denizlili-sehit-mustafa-uygun-cenaze-anons

denizlili-sehit-mustafa-uygun-10-bin-kisi-ugurladi-anons

denizli-sehit-mustafa-uygun-evinde-yas-var-anons

denizliden-1-sehit-daha-gideli-bir-hafta-olmustu-haber-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı