REKLAMI GEÇ

Faciadan dönüldü

Faciadan dönüldü

Merkezefendi Mahallesi’nde bir beton mikseri kamyonu ile otomobil çarpıştı. Kaza sonrası kanala uçan beton mikserinin şoförü Muhammet İpek kamyonda sıkışırken, otomobilde bulunan 4 kişi de yaralandı.

/ DENİZLİHABER / 21 Nisan 2010 Çarşamba, 15:25

Kaza,dün saat 18.30 sıralarında, sel drenaj kanalı bitişiğindeki Kazım Kaynak Caddesi ile 494 sokağın kesiştiği yerde meydana geldi. Halı sahaya futbol maçı yapmak için giden Yasin Karaköz (20) yönetimindeki 20 F 3473 plakalı otomobil, tali yoldan kontrolsüz bir biçimde çıkan Muhammet İpek yönetimindeki plakalı beton mikseri kamyonuyla çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Karaköz ile otomobilde bulunan arkadaşları Ercan Karakuş (22), Abdullah Karan (17) ve Aşkın Şahlan (20) yaralanırken yaklaşık 4 metre derinliğindeki sel drenaj kanalına uçan kamyonun şoförü İpek, kamyonun içerisinde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar olayı polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Can pazarının yaşandığı olay yerinde 112 sağlık ekipleri yaralı gençlere müdahale ederken 110 Arama Kurtarma Servisi ekipleri de kamyon şoförünü sıkıştığı yerden kurtarma çalışmalarına başladı. Yaralı gençler ambulanslarla Denizli Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Kanala uçan beton mikserinin içinde sıkışan şoför Muhammet İpek, yaklaşık yarım saat süren bir çalışma sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Ambulansa konulan İpek, Denizli Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı