REKLAMI GEÇ

Forma, bilgisayar ve TV çaldılar

Forma, bilgisayar ve TV çaldılar

Pamukkale’nin 15 Mayıs Mahallesi’nde, uydu montaj ve güvenlik kamera sistemleri satışı yapan bir işyerine giren üç hırsız, Fenerbahçe ve Denizlispor formalarına dokunmazken, 2 Beşiktaş forması ile bilgisayar ve LCD televizyon çaldı. Bitişikteki iç çamaşırı mağazasına da giren hırsızlar, aldıkları dizüstü bilgisayarla kayıplara karıştı. Güvenlik kamerasınca görüntülenen zanlıların, kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ekim 2015 Salı, 13:28

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ,(DHA)
15 Mayıs Mahallesi Kayalık Caddesi’nde Mustafa Özkan’a ait işyerine kapısını kırıp giren hırsızlar, bilgisayar ile duvardaki LCD televizyonu aldı. Ardından işyerinde cansız mankenlerin üzerinde görsel amaçlı bulunan iki Beşiktaş formasını çaldı. Fenerbahçe ve Denizlispor formalarına ise dokunmadı. Hırsızların, işyerinin kapısı kırıp girme anı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Daha sonra üç hırsız, aynı işyerinin bitişiğindeki Halime Akdağ’a ait iç çamaşırı mağazasına da kapısını kırarak girdi. Buradan diz üstü bilgisayar çaldı. İhbar üzerine polis, işyerinde inceleme yaptı. Zanlıların kimliğinin belirlendenizli-hirsizlik-fanatik-hirsizlar-icmesi ve yakalanması için çalışma başlatıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Formanın çalındığı işyerinin sahibi Mustafa Özkan, “Önce saklanıp, işyerine yan kapıyı kırarak girmişler. İşyerine girince bilgisayarla televizyonu almışlar, cansız mankenlerdeki iki Beşiktaş formasını da çalmışlar” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı