REKLAMI GEÇ

Genç kadını kaçıranları 112 ekibi yakalattı

Genç kadını kaçıranları 112 ekibi yakalattı

Muğla’nın Ortaca İlçesi’nde, iki kişi tarafından zorla bir otomobile bindirilerek kaçırılmak istenen 25 yaşındaki E.K. tesadüfen olay yerinin yakınında bulunan 112 Acil Servis ekiplerinin dikkati sayesinde kurtarıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ağustos 2016 Salı, 13:05

Cihan KAYA/ORTACA (Muğla), (DHA)
Atatürk Bulvarı’nda yürüyen E.K., iki kişi tarafından zorla bir otomobile bindirildi. Bu sırada öğle tatili nedeniyle yakındaki bir restoranda yemek yiyen 112 Acil Servis ekibi, olayı farkedip, 20 V 8208 plakalı otomobilin peşine düştü. 112 Acil Servis ekibi, durumu Whatsapp’tan polise bildirip, otomobilin kaçış istikameti hakkında bilgi verdi.

denizli-mugla-kadin-kacirma-olayi-1

Sağlık görevlilerinin bu ihbarı üzerine harekete geçen polis, genç kadını kaçıran şüphelilerin içinde bulunduğu otomobili, ilçe merkezine 5 kilometre mesafedeki Dalaklı Mahallesi, Dipsiz Mevkisi’nde önlem alıp durdurmak istedi. Polisi karşılarında gören şüpheliler, aracı durdurup, yakındaki bir mısır tarlasına girerek, koşarak kaçmayı sürdürdü.

POLİS 40 DAKİKA KOVALADI
Yaklaşık 40 dakika süren kovalamacanın ardından genç kadını kaçıran, Denizli’nin Kale ilçesinde marangozluk yapan F.N. ile kendisine yardım eden 17 yaşındaki A.O.A. yakalanırken, E.K. kurtarıldı. Bekar olan E.K.’nin polisteki ifadesinde, kendisini kaçırmak isteyen F.N. ile yaşadığı ilişkiden iki çocuğu olduğunu, bir süre kendisinden kaçıp, Ortaca’ya yerleştiğini söylediği öğrenildi.

denizli-mugla-kadin-kacirma-olayi-2

Eşinden bir süre önce ayrıldığı öğrenilen şüpheli F.N. ile olayda kendisine yardımcı olduğu ileri sürülen A.O.A., polisteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı