REKLAMI GEÇ

Görgü tanığı: Yolcular otobüsten fırladı

Görgü tanığı: Yolcular otobüsten fırladı

Denizli-Antalya karayolunda, tur otobüsünün devrilmesiyle yaşanan can pazarına saniye saniye tanıklık eden Mustafa Sarıca, o anı “Otobüs birden karşı şeride geçip takla attı. Yolculardan bazılarının yola fırladığını gördüm” sözleriyle anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2015 Cuma, 09:06

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)

Serinhisar yakınlarında meydana gelen ve 4 kişinin ölümü, 1’i ağır 37 kişinin yaralandığı otobüs kazasının detayları belli olmaya başladı. Rusya, Ukrayna ve Kazakistan uyruklu turistlerle Pamukkale’den Antalya’ya giden Evren Erkılıç yönetimindeki 07 FGN 64 plakalı otobüs takla atarak devrilmişti.

ÖLENLER KAZAK VE RUS UYRUKLU
Otobüsün yağışlı hava nedeniyle yolun kayganlaşması sonucu kontrolden çıktığı, önce yarım metre derinliğindeki su tahliye kanalına düştüğü, daha sonra da takla atarak devrildiği belirtiliyor. Kazada ölen turistlerden 3’ünün Rusya, 1’inin de Kazakistan uyruklu olduğu bildirildi.

“YOLCULAR OTOBÜSTEN FIRLADI”
Kaza sırasında aynı karayolunda otomobiliyle seyreden ve korkunç kazaya saniye saniye tanıklık eden Mustafa Sarıca, “Otobüs önümde seyrediyordu. Birden karşı şeride geçip takla attı. İlerlerken aynadan baktığımda otobüsteki yolculardan bazılarının yola fırladığını gördüm. Daha sonra ilk kavşaktan olay yerine dönüp, yaralılara yardımcı olmaya çalıştım. Yol yağmur nedeniyle ıslaktı. Tur otobüsünün hızı da biraz vardı. Kaza bu nedenle olmuş olabilir” dedi.

Jandarma, kazayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiğini bildirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı