REKLAMI GEÇ

Hakim ve Savcılar uğurlandı

Hakim ve Savcılar uğurlandı

HSYK’nın 2016 yaz kararnamesi ve Bölge Adliye Mahkemeleri Kararnamesi ile görev yerleri değişen hakim ve savcılar için Anemon Otel’de veda gecesi düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Haziran 2016 Çarşamba, 12:23

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen iftarlı veda programına 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kamil Özhan Özbakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Baro Başkanı Müjdat İlhan, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Cengiz Yıldız, Denizli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ile ev sahipliğini de üstlenen Cumhuriyet Başsavcı vekilleri, adlî ve idari yargıda görevli mahkeme başkanları, Denizli merkez ve mülhakat adliyelerinde görevli hâkimler ve cumhuriyet savcıları ile Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Erbil katıldı.

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, şiirler ve veciz sözlerle süslediği konuşmasında, tayinleri çıkan hakim ve Cumhuriyet savcılarına yeni görevlerinde başarılar diledi.

Tayin olan hakim ve savcılara plaket sunulmasının ardından etkinlik nostaljik müzik programı ile devam etti. Hâkim ve Cumhuriyet savcılarının oynadıkları zeybek ile veda yemeği sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı