REKLAMI GEÇ

Hasan Yiğit’in katil zanlısı olduğu iddia edilen kişi yakalandı

Hasan Yiğit’in katil zanlısı olduğu iddia edilen kişi yakalandı

Muğla’nın Datça ilçesinde gerçekleştirilen ve 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırının soruşturmasını yürüten özel ekip, katil zanlısı olduğu iddia edilen E.B.’yi Denizli’de yakaladı. Cinayetin iki aile arasındaki bir husumetten kaynaklandığı öne sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2015 Çarşamba, 23:52

Datça’nın Yaka Mahallesi Palamutbükü Mahallesi’ndeki bir pansiyonda 29 Temmuz’da gerçekleştirilen ve Denizlili lokanta işletmecisi Hasan Yiğit’in öldüğü, kardeşi Ömer Yiğit ile Gürkan Gökcan’ın yaralandığı silahlı saldırı olayını soruşturan özel ekip, Denizli’ye gelerek 35 yaşındaki E.B.’yi yakaladı.

Cinayetin işlendiği Datça’ya götürülen E.B.’nin sorgulamasında verdiği bilgiler sonucunda, olayda kullanıldığı iddia edilen tabanca, saldırının gerçekleştirildiği pansiyonun yakınındaki bir tarlada bulundu.

Denizli’de lokanta işletmecisi olan Hasan Yiğit (38), Datça’da bir pansiyonda uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmiş, aynı olayda Ömer Yiğit ile ve Gürkan Gökcan yaralanmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı