REKLAMI GEÇ

HDP’li ve ülkücü öğrenciler karşı karşıya geldi

HDP’li ve ülkücü öğrenciler karşı karşıya geldi

Pamukkale Üniversitesi’nde dün başlayan farklı görüşteki öğrenciler arasındaki gerginlik sürüyor. HDP’li öğrenciler üniversite içinde yürüyüş yaptı, ülkücü öğrenciler hareketlendi. PAÜ’ye sevk edilen güvenlik güçleri olay çıkmaması için önlemlerini artırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2015 Cuma, 17:01

Pamukkale Üniversitesi’nde gerginlik sürüyor. Dün öğleden sonra Doğu’da yaşananları protesto etmek için sessiz eylem yapan HDP’li öğrenciler ile ülkücü öğrenciler karşı karşıya gelmiş, yaklaşık 2 saat süren gerginlik polisin güvenlik önlemlerini artırması ve üniversiteye araç girişinin yasaklanmasıyla olay çıkması önlenmişti.

YİNE KARŞI KARŞIYA GELDİLER
Pamukkale Üniversitesi’nde HDP’li ve ülkücü öğrenciler yine karşı karşıya geldi. Hem Doğu’da yaşananları, hem de üniversitede dün yaşananları protesto etmek için toplanan HDP’li öğrenci grubu, kampus içinde yürüyüşe geçti.

HDP’lilerin yürüdüğü haberini alan ülkücü öğrenciler de farklı bir bölgede toplandı ve HDP’lilerin olduğu alana yürümek istedi. Gerginliğin tırmanması üzerine üniversiteye çok sayıda polis sevk edildi, geniş çaplı güvenlik önlemi alındı. Polis, iki grubun birbirlerine yaklaşmasına izin vermedi. PAÜ’deki gerginlik güvenlik önlemlerinin artırılmasıyla sona erdi.

Yorumlar

Oğuzhan   -  Bağlantı 26 Aralık 2015, 19:12

burası diyarbakır yada hakkari değil,herkes aklını başına alsın

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı