REKLAMI GEÇ

Hedefte İçişleri Bakanı ve Jandarma Genel Komutanı mı vardı?

Hedefte İçişleri Bakanı ve Jandarma Genel Komutanı mı vardı?

Patlamanın olduğu nokta, şehit cenazesine Çardak Havaalanı’ndan helikopterle Tavas’a geçerek katılan İçişleri Bakanı Soylu ve Jandarma Genel Komutanı’nın güzergahı üzerindeydi. Eğer hava muhalefeti yaşansaydı, iki önemli isim o kavşaktan geçecekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mart 2018 Cuma, 23:35

Denizli akşam saatlerinde Ulus’ta yaşanan patlamaya odaklandı. Polisler tarafından kontrollü olarak patlatılan şüpheli pakette parça tesirli bomba olduğu iddia edilirken, akıllara bombanın konulduğu güzergah ve Denizli’nin yaşadığı olağanüstü günle ilgili tesadüfler geliyor.

Keza bugün Afrin’de PKK’lı teröristlerce şehit edilen Jandarma Özel Harekatçı Uzman Çavuş Mehmet  Dinek’in cenaze töreni için Denizli iki önemli ismi ağırladı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu  ve Jandarma Genel Komutanı Orgenaral Arif Çetin şehit cenazesine katılmak için Denizli’ye geldi.

Ancak iki önemli isim Tavas’taki cenaze törenine uçakla indikleri Çardak’tan helikopter ile Tavas’a geçti. Eğer hava muhalefeti yaşansaydı, Bakan ve paşa patlamanın yaşandığı o kavşaktan geçecekti.

Polis işte bu ihtimal yüzünden patlamayla ilgili olay yerindeki incelemelerini büyük bir titizlikle sürdürüyor. Keza eğer idida edildiği gibi patlamaya neden olan parça tesirli bir bomba ise belki de teröristlerin hedefinde devletin en üst düzey isimlerinden ikisinin olması iddiası kesinleşecek.



Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı