REKLAMI GEÇ

Herken ölüm tehditleri alıyor

Herken ölüm tehditleri alıyor

Pamukkale Üniversitesi’nde açığa alınanlar arasında adı geçen PAÜ Tıp Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Hasan Herken yanlış anlama kurbanı oldu. Avukatı aracılığı ile listede yer almadığını öğrenen Herken, sosyal medya kullanıcılarının hedefi haline geldi. Herken’e ağır ithamlarda ve ölüm tehditlerinde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2016 Cumartesi, 12:17

Fethullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması ile mücadele kapsamında üniversitelerde alınan tedbirler, Denizli’deki Pamukkale Üniversitesi’ne de sıçramıştı. PAÜ’de toplam 43 akademisyen ve idari personelin bu gerekçe ile açığa alındığı iddia edilmişti.

Listede yer aldığı öne sürülen isimler kentte yayılmaya başlayınca Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Hasan Herken’in de adının bu listede geçtiği ileri sürülmüştü. Bir süre önce dekanlıktan istifa eden Herken üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışmayı sürdürüyor. Avukatı aracılığı ile üniversite yönetimine resmi yolla başvuru yapan Herken, açığa alma gibi bir durumun söz konusu olmadığını öğrendi.

Buna karşın sosyal medya kullanıcıları Herken’in paralelci yapılanmanın içinde olduğu düşüncesi ile sosyal paylaşım sayfalarını hedef seçti. Prof. Dr. Herken özellikle twitter üzerinden onlarca ölüm tehdidi aldı. Tehditlerin artması Prof. Dr. Herken’i de endişelendiriyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı