REKLAMI GEÇ

Hırsızlık ve gasp şüphelileri operasyonla yakalandı

Hırsızlık ve gasp şüphelileri operasyonla yakalandı

Polis ve jandarma bölgelerinde hırsızlık ile gasp suçlarına karıştıkları gerekçesiyle aranan iki şüpheli, özel harekat polislerinin katılımıyla düzenlenen operasyonla yakalandı. Bir gün önce de iki şüphelinin suç ortağı olduğu iddiasıyla iki kişinin yakalandığı bildirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2015 Salı, 17:07

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Kentte işlenen gasp ve çeşitli hırsızlık suçlarına karıştıkları belirlenen A.D. ile S.Ö.’nün Değirmenönü Mahallesi 1476 sokaktaki bir apartmanın bodrum katındaki evde saklandıklarını tespit eden jandarma, bugün öğlende harekete geçti.

Eve giden jandarmanın “teslim olun” çağrısına rağmen şüphelilerin kapıyı açmaması üzerine mahkemeden arama kararı alındı. Jandarma ekipleri, polis ekiplerinden destek istedi. Şüphelilerin silahlı olabileceği ihtimaline karşı asayiş ekiplerinin dışında bölgeye Özel Harekat Şubesi’nde görevli polisler de sevk edildi.

ic

 

Şüphelilerin saklandığı evin bulunduğu sokağın giriş ve çıkışları tutuldu. Uyarılara rağmen yine kapı açılmayınca Özel Harekat timi, koçbaşıyla kapıyı kırarak eve girdi. A.Ç. ile S.Ö. evde kıskıvrak yakalandı. Kelepçelenen iki şüpheli, jandarma araçlarına bindirilerek İl Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

Gözaltına alınan şüphelilerin suç ortağı olduğu iddiasıyla H.E. ile E.A.’nın da bir gün önce jandarma tarafından gözaltına alındığı belirtildi. Şüphelilerin jandarmadaki sorgularının sürdüğü, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı