REKLAMI GEÇ

“Homoseksüelim” deyip dolandırıyorlar

“Homoseksüelim” deyip dolandırıyorlar

Parkta otururken, yanınıza biri gelerek “Homoseksüel” olduğunu söylerse, uyanık olun. Bu, bir dolandırıcılık şebekesinin sizi kurban seçtiği anlamına geliyor. İşte dolandırıcıların son dönemde sıkça kullandığı şeytanca yöntemlerden biri…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Eylül 2014 Salı, 10:35

Polisin suç kayıtlarına her gün yeni bir dolandırıcılık yönetim geçiyor. Biri var ki, akıllara durgunluk verecek cinsten… Dolandırıcılar bu yöntemle genelde 50 yaş üzerindeki erkek vatandaşları hedef alıyor. Parklarda oturan kurbanların yanına gelen bir dolandırıcı, homoseksüel olduğunu ve birlikte olmak istediğini söylüyor. Olayın şaşkınlığını yaşayan kurban, ne olduğunu anlamadan yanlarına diğer dolandırıcı gelerek kendisini polis olarak tanıtıyor. Kurban seçilen vatandaşa, “Bu yaşta böyle pis işlerle uğraşmaya utanmıyor musun? Seni rezil ederim, tutuklarım” diyor.

Vatandaş, suçsuz olduğunu anlatmaya çalışsa da başarılı olamıyor. Bu sırada polis rolü yapan dolandırıcı, kurbanın kimliğini istiyor ve bu esnada cüzdanına da el koyuyor. Kimliği tekrar geri verdiği kurbanına, “Git fotokopisini çektir gel” diyerek oradan uzaklaştırıyor. Kurban fotokopi çektirip geri geldiğinde ise dolandırıcılar çoktan kayıplara karışmış oluyor.

Bu yöntemle dolandırılan çok mağdur var. Polis kayıtları bu tür dolandırıcılık olaylarıyla dolu. Yetkililer, böyle bir durumla karşılaşıldığında kesinlikle kimlik veya cüzdanlarını teslim etmemeleri konusunda vatandaşları uyarıyor.

Yorumlar

serkan   -  Bağlantı 1 Ekim 2014, 01:42

gelsenize bana bak neler oluyor 🙂

Mustafa   -  Bağlantı 30 Eylül 2014, 11:36

Yuh artık böyle bir şey nasıl olur masum insanlara ahlakdızca yaklaşip pundura getirmek ve alenen soymak

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı