REKLAMI GEÇ

İhsan Öğretmen hayata yeniden ‘merhaba’ dedi

İhsan Öğretmen hayata yeniden ‘merhaba’ dedi

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve derin komaya giren Sınıf Öğretmeni İhsan Coşkar, komadan çıkarak hayata yeniden ‘merhaba’ dedi.

/ DENİZLİHABER / 28 Haziran 2010 Pazartesi, 19:26

Görev yaptığı Çameli İlçesine bağlı Kirazlıyayla Köyü’ne giderken, 10 Mayıs’ta geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanmış ve derin komaya girmişti. Hastaneye kaldırıldığında bilinci kapalı olan ve kafasında çökme kırığı, ödem olduğu ve beyin kanaması geçirdiği tespit edilen İhsan Öğretmen, ameliyata alınmıştı. Operatör Dr. Ali Caner’in yaptığı beyin ameliyatından sonra İnsan Coşkar’ın yoğun bakımdaki tedavisine, Prof. Dr. Erdal Coşkun tarafından devam edildi. Bir ay boyunca solunum cihazına bağlı kalan İhsan Coşkar, 18 gün sonra komadan çıkarak tek tek kelimeler söylemeye başladı. Üç hafta sonra ağızdan beslenmeye başlayan Coşkar’a, hastanede bire bir bakımı ile ilgilenen Yoğun Bakım Sorumlu Hemşiresi Raziye Özeken, hastaya egzersizler yaptırdı. Bir ay sonra bilinci tamamen açılan İhsan Coşkar, konuşmaya ve basit cümleler kurmaya ve okuduğunu anlamaya başladı.

Geçirdiği trafik kazası sonucunda derin komaya giren ve bir buçuk ay boyunca yoğun bakımda kalan İhsan Coşkar’ı, eşi Özlem Coşkar ve ailesi kendisini bir an yalnız bırakmadı. Trafik kazasında ağır yaralanarak derin komaya giren ve Özel BSK Denizli Cerrahi Hastanesi’nde gördüğü tedavi sonucunda hayata yeniden ‘merhaba’ diyen İhsan Coşkar, komadan çıkmasının ve sağlığına kavuşmasının ardından, 1.5 aylık tedavi sonrasında, Ankara’daki bir fizik tedavi merkezine sevk edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı