REKLAMI GEÇ

İki kız çocuğuna istismar suçlamasıyla tutuklandı

İki kız çocuğuna istismar suçlamasıyla tutuklandı

Sevgilisinin 16 yaşındaki kızı ve onun aynı yaştaki arkadaşına iki yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu ve bu anların görüntüsünü de çektirdiği öne sürülen Dursun Ö. gözaltına alındı. Çocuklardan birinin konuyu rehber öğretmene anlatmasıyla ortaya çıkan istismarla ilgili gözaltına alınan Dursun Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2017 Pazar, 11:14

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Merkezefendi’nin Sırakapılar Mahallesi’nde oturan ve daha önce görev yaptığı sağlık memurluğundan, dolandırıcılık iddiası sonucu hakkında açılan soruşturma üzerine ihraç edilen Dursun Ö.nün yaptığı öne sürülen cinsel istismar, 5 yıldır birlikte yaşadığı sevgilisinin kızı D.A.’nın okulda rehber öğretmenine yaşadıklarını anlatmasıyla ortaya çıktı.

D.A.’nın, Dursun Ö.nün kendisiyle 2 yıl boyunca cinsel ilişkiye girdiğini söylemesiyle rehber öğretmen olayı polise bildirdi. Soruşturma başlatan polis, Dursun Ö.yü 2 hafta önce yakalayıp, gözaltına aldı. Dursun Ö. suçlamayı kabul etmedi.

D.A.’nın ifadesinde, 2 yıl boyunca cinsel istismara uğradığını, daha sonra da yaşıtı olan komşusunun kızı M.S.’ye aynı şekilde cinsel istismarda bulunulduğunu söylediği belirtildi. İki kız öğrencinin ayrıca, Dursun Ö.nün, kendileriyle birlikte olurken telefonla o anların görüntüsünü çektiğini de söylediği belirtildi.

Dursun Ö.nün M.S.’ye istismarda bulunurken D.A.’ya görüntü çektirdiği, D.A.’yla birlikte olurken de M.S.’ye görüntü çektirdiği de öne sürüldü.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Dursun Ö. çıkarıldığı mahkemece iki kız çocuğuna cinsel istismar suçundan tutuklandı.

Öte yandan Dursun Ö.nün çektirdiğini söylediği o görüntülere telefonunda rastlanmadığı belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı