REKLAMI GEÇ

100 bin lira istenince intihar girişiminde bulundu

100 bin lira istenince intihar girişiminde bulundu

Pamukkale’nin İncilipınar Caddesi’nde intihar girişimi. Kiraladığı araçla kaza yapan ve kendisinden 100 bin lira istendiğini iddia eden kişi intihar için bir binanın 3. katına çıktı. Uzun uğraşlar sonucu ikna edilen kişi, eyleminden vazgeçti.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 4 Ağustos 2015 Salı, 11:46

İncilipınar Caddesi’nde Nihat E. isimli kişi, rent a car firmasıyla yaşadığı sorun nedeniyle intihar girişiminde bulundu. İddiaya göre, bir rent a car firmasından araç kiralayan Nihat E., trafik kazası yaptı. Alkollü araç kullandığı gerekçesiyle kasko kaza bedelini karşılamadığından, rent a car firması 100 bin lira istedi. Buna tepki gösteren Nihat E., inşaat halindeki binanın 3. katına çıkarak kendini aşağıya
atma tehdidinde bulundu.

Görenlerin haber vermesiyle olay yerine sevk edilen polis, sağlık ve itfaiye ekibi, atlama ihtimaline karşılık gerekli önlemleri aldı.

İKNA EDİLDİ
Bu arada, İncilipınar Caddesi, alınan önlemler nedeniyle trafiğe kapatıldı. Nihat E. ile diyalog kuran emniyet görevlileri, psikolog eşliğinde bir süre konuştu.  Bu çabalar bir süre sonra sonuç verdi ve Nihat E. eyleminden vazgeçerek aşağıya indi. Daha sonra da Polis Merkezi’ne götürüldü.

Yorumlar

demir   -  Bağlantı 5 Ağustos 2015, 01:31

Alköllü araç kullanma.

abcde   -  Bağlantı 4 Ağustos 2015, 21:06

arkadaş alkollü kiralık araba kullanılır mı !
sigorta ödemiyorsa rent a car ne yapsın.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı