REKLAMI GEÇ

İntihar edeceğini Facebook’ta duyurdu

İntihar edeceğini Facebook’ta duyurdu

Pamukkale Üniversitesi öğrencisi 27 yaşındaki Şeref K., kaldığı bekar evinde bilinmeyen bir nedenden dolayı, kendini iple tavana asarak intihar etti. Şeref K. İntihar edeceğini ise Facebok’ta bulunan sayfasına koyduğu resimle anlattı.

/ DENİZLİHABER / 20 Nisan 2010 Salı, 16:16

Denizli’de yüksek lisans öğrencisi intihar etti. Alınan bilgiye göre; yüksek lisans öğrencisi Şeref K. (27) ile aynı evde kalan, memur olarak görev yapan Mehmet Aydemir, akşam saatlerinde Kuşpınar Mahallesi Emek Caddesi 26 numaradaki Yıldırım Apartmanı’nın bodrum katındaki evlerine geldi. Mehmet Aydemir, odaya girdiğinde, arkadaşının tavandan geçen su borularına bağladığı kaşkolla kendini astığını gördü. Aydemir’in 112 Acil Servis ile 155 Polis İmdat’ı arayarak yardım istemesi üzerine olay yerine gelen ekipler, Şeref K’nin öldüğünü tespit etti.

Facebook’ta intihar edeceğini duyurdu
Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü’nde yüksek lisans öğrencisi olduğu öğrenilen Şeref K’nin intihar etmeden önce, arkadaşı Aydemir’e not bıraktığı, notta İl Halk Kütüphanesi’nden aldığı iki kitabı teslim etmesini istediği öğrenildi. Şeref K’nin cenazesinin otopsi için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldığı, otopsinin ardından Van’dan gelecek ailesine teslim edileceği bildirildi. Şeref K.’nin Facebook’ta bulunan hesabında bulunan profil resmi ise üniversite öğrencisinin önceden intihar edeceğini planladığını ortaya koydu. Şeref K’nin, bir ağacın bir yanında asılı bulunan adamın bir yanında da salıncakta sallanan kızın bulunduğu resmi profiline eklemesi, üniversite öğrencisinin intiharını önceden planladığını ortaya çıkardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı