REKLAMI GEÇ

İntihar girişimine özel harekat müdahalesi

İntihar girişimine özel harekat müdahalesi

Denizli’de bir işhanının üçüncü katına çıkarak intihara teşebbüs eden genç, özel hareket timi nin müdahalesiyle kurtarıldı.

Selami Aydın / DENİZLİHABER / 17 Ocak 2015 Cumartesi, 14:42

Merkezefendi’nin Saraylar Mahallesi’nde, Atatürk Parkı yanındaki Ali Urhan İşhanı’nın üçüncü katında bir evrak takip bürosunun penceresine çıkan Uğur K., intihar girişiminde bulundu. Kullandığı uyuşturucu maddenin etkisi altında olduğu gözlenen Uğur K.’nın intihar girişimi sırasında elindeki kuru sıkı tabancayla havaya ateş etmesi, çevrede korku ve heyecan yarattı.

Olay yerine gelen polisin ikna çabaları sırasında zaman zaman Türk bayrağı açarak ülkücü selamı veren, zaman zaman da elindeki madde torbasını göstererek, “Baliyi çekerim atlarım aşağıya. Bütün polisler gitsin, itfaiye de gitsin, ancak öyle inerim” diye tehditler savuran Uğur K., uzun süre ikna edilemedi.

17012015_intihar_ic

ÖZEL HAREKAT EKİBİ ÇAĞRILDI
Emniyet görevlilerinin sürekli konuştuğu ve eyleminden vazfeçirmeye çalıştığı Uğur K., direnmeyi sürdürünce itfaiye ekipleri atlama olasılığına karşı şişme yastıklar açtı. Olay yerine özel harekat timi de çağrıldı. İstiklal Marşı okuyarak polislere bir süre daha direnen genç, özel hareket timinin büroya girmesiyle etkisiz hale getirildi.

BABASI BAYGINLIK GEÇİRDİ
Babası ile birlikte bu büroda yaşadıkları öğrenilen Uğur K., hastaneye götürülürken baba Zafer K. fenalık geçirdi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Zafer K., “7 yıldır bu çocuk için her şeyimi verdim. Artık hiçbir şeyim kalmadı. Evlat bu, başından atamıyorsun. Hastaneye yatırılması için çalmadığım kapı kalmadı. Kimse yardım etmedi. Oğlum madde bağımlısı. Sabaha kadar pencerenin önünde durup atlayacağını söyledi. Gözüme bir gram uyku girmedi. En sonunda ben dışarı çıkınca da kapıları kilitleyip intihar etmek istedi. Bir an önce hastaneye yatırılarak tedavi edilmesini istiyoruz. Bize sahip çıkın. Oğlumu çok seviyorum” dedi. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı