REKLAMI GEÇ

İran uyruklu hırsızlık zanlısı yakalandı

İran uyruklu hırsızlık zanlısı yakalandı

Denizli’deki bir alışveriş merkezine kıyafet alma bahanesiyle girip elbise çalan, ancak 10 giysiden birinden güvenlik alarmını çıkarmayı unutunca, uyarı sayesinde fark edilen İran uyruklu 35 yaşındaki A.S. adlı kadın, kaçmak isterken işyeri çalışanlarınca yakalandı. Yanındaki kadın arkadaşı ise kaçtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2015 Çarşamba, 18:49

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)-
İran uyruklu A.S. adlı kadın, adı öğrenilemeyen bir kadın arkadaşıyla birlikte bugün saat 15.00 sıralarında, Gazi Bulvarı’ndaki bir giyim mağazasına girdi. Burada bikini, pantolon ve gömlek gibi 10 ayrı kıyafet alan A.S., elindekilerle soyunma kabinine girdi. Kabindeki işini bitirdikten sonra mağazadan çıkmak isteyen A.S., alarmın çalması üzerine bir anda koşmaya başladı. Mağaza çalışanları koşarak peşine düştüğü iki kadından A.S.’yi yaklaşık 500 metre sonra yakaladı.

Diğer kadın ise kaçmayı başardı. İhbar üzerine mağazaya gelen polisin yaptığı kontrolde, A.S.’nin çantasında, güvenlik alarmı çıkarılmış dokuz elbise ile bir uyarılı elbise bulundu. Gözaltına alınan A.S., emniyete götürüldü. Kaçan diğer kadının arandığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı