REKLAMI GEÇ

Sahte içki öldürdü

Sahte içki öldürdü

Aldıkları sahte içkiyle alem yapan 4 İranlının eğlencesi faciayla sonuçlandı. Sahte içkiden zehirlenen 4 İranlı’dan 2’si kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, 2’sinin durumu kritik.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ekim 2018 Cuma, 14:48

Denizli’de İranlıların içki alemi faciayla sonuçlandı. Ucuza aldıkları sahte içkilerle alem yapan İranlılar, gecenin ilerleyen saatlerinde zehirlenme belirtisi göstermeye başladı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil ekipleri Mortaza Mohammadı Kapourchalı, Farhad Rahım Kalouri, Alireza Marzzan ve Mohhummad Shandar isimli 4 İranlıyı Denizli Devlet, Servergazi Devlet ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı.

Durumları kritik olan İranlılardan Mortaza Mohammadı Kapourchalı ve Farhad Rahım Kalouri yaşamını yitirdi, Alireza Marzzan ve Mohhummad Shandar ise kör oldu.

OPERASYON YAPILDI
Kaçak içkiden zehirlenen 4 kişiden ikisinin hayatını kaybetmesi üzerine polis kaçak içki satışına yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlarda 100 adet rakı, viski ve votka ile 2 bin litreye yakın kaçak alkol bulundu. Operasyonlarda 6 şüpheli hakkında Kaçakçılık Kanunu’na muhalefet suçlamasıyla işlem yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı