REKLAMI GEÇ

O isimlerin evlerinde arama

O isimlerin evlerinde arama

Pamukkale Üniversitesi’ndeki (PAÜ) Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) operasyonu kapsamında haklarında gözaltı kararı olan akademisyen ve idari personelin evlerinde de arama yapıldığı belirtiliyor. Arama yapılan noktalardan birisinin de Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’nın lojmanı olduğu da bildiriliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2016 Salı, 15:57

Denizli, PAÜ’de başlatılan FETÖ operasyonunu konuşuyor. Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, üniversitenin Kınıklı Kampüsü’nde bu sabah erken saatlerinde başlattığı operasyonlarda, FETÖ ile bağlantısı olduğu iddia edilen isimlerin görev yaptığı fakültelerde arama yaptı.

REKTÖR EVİNDE ARAMA
Bu arada operasyon kapsamında birçok fakülteye giren polis ekiplerinin, haklarında gözaltı kararı bulunan isimlerin lojmanlarında da arama yaptığı, arama yapılan noktalardan birisinin de Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’nın konutu olduğu bildiriliyor.

denizli-pamukkale-universitesi-rektoru-huseyin-bagci-gozalti-operasyonu-anons

Yorumlar

Tolga   -  Bağlantı 2 Ağustos 2016, 16:23

Umarım personel alımları hakkında da soruşturma yapılır. Senelerdir kpss ile memur alımı yapılmıyor, çalışanların çoğunun taşeron eleman olduğu ve hep tanıdıkların işe alındığına dair söylemler var.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı