REKLAMI GEÇ

İşte o vali yardımcıları

İşte o vali yardımcıları

Darbe soruşturması kapsamında açığa alınan vali yardımcısının isimleri ortaya çıktı. Görevden alınan vali yardımcılarının Alaatin Aktaş, Tuncay Engin ve İsmail Kaygısız olduğu ileri sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2016 Pazartesi, 22:52

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında görevden alınan vali yardımcıları ve kaymakamlar ile emniyet mensuplarının isimleri netleşiyor. İki kaymakamın ardından görevden alınan vali yardımcılarının da isimleri ortaya çıktı.

denizli-hrant-dink-cinayeti-aklayan-vali-yardimcisi-aciga-alindi-anons

Darbe soruşturması kapsamında Alaattin Aktaş, Tuncay Engin ve İsmail Kaygısız’ın görevden alınan vali yardımcıları olduğu ileri sürüldü.

VALİ YARDIMCISI ALAATTİN AKTAŞ
Vali Yardımcısı Alaattin Aktaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na bağlı Denizli birimlerinden sorumlu. Vali Yardımcısı Aktaş ayrıca Tavas ve Serinhisar ilçelerinden de sorumluydu.

VALİ YARDIMCISI TUNCAY ENGİN
Vali Yardımcısı Tuncay Engin’in sorumluluk alanı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı, mikro kredi ile ilgili işlemler, birlikler ile organize sanayi bölgeleriydi. Engin ayrıca Çivril ve Baklan’dan da sorumluydu.

VALİ YARDIMCISI İSMAİL KAYGISIZ
Vali Yardımcısı İsmail Kaygısız’ın sorumluluk alanları ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın taşra birimleriydi. Kaygısız, Tavas ve Serinhisar ilçelerinden sorumluydu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı