REKLAMI GEÇ

İtfaiye’den nefes kesen operasyon

İtfaiye’den nefes kesen operasyon

Güney’in Üç Eylül Mahallesi’nin üst kesiminde bulunan kırsal alana çıkan Şerafettin Erbay, yuvarlanan kayanın altında kaldı. Yaralanan Erbay, damadından yardım istedi, ihbarın ardından kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Şerafettin Erbay tedavi altına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2016 Pazartesi, 18:00

Olay, Güney’in Üç Eylül Mahallesi kırsalında meydana geldi. Yakın bölgede bulunan bahçesinde bir süre çalıştıktan sonra üst kesimlere çıkan Şerafettin Erbay, bastığı kayanın yuvarlanmasıyla altında kaldı.

Belden aşağısı kayanın altında kalan ve yaralanan Şerafettin Erbay, telefonla ulaştığı damadı Süleyman Yarmaz’a durumu iletti. Yarmaz da itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi.

itfaiye-guney-kurtarma-3

İTFAİYE KISA SÜREDE OLAY YERİNE ULAŞTI
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Güney Şubesi ekipleri, ihbarın alınmasının ardından bölgeye hareket etti. Bu sırada 112 ekipleri de bölgeye sevk edildi. Kısa süre içinde bölgeye ulaşan ekipler Şerafettin Yarmaz’ı kayanın altından kurtardı, hazır bekleyen 112 Acil ekiplerine teslim etti.

itfaiye-guney-kurtarma-2

İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE YAPILDI
Bacaklarında kırıklar oluşan yaralıya ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Yaralının güvenliğe alınmasının ardından itfaiye ve 112 ekipleri yaralıyı ambulansa taşıdı. Bölgenin sarp ve kayalık olması taşıma işlemini bir hayli zorlaştırdı.

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NE SEVK EDİLDİ
Ambulans alınan yaralı, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavi altına alınan Şerafettin Erbay’ın hayatı tehlikesinin bulunmadığı, bacaklarında kırıkların olduğu öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı