REKLAMI GEÇ

Jandarmadan büyük esrar operasyonu

Jandarmadan büyük esrar operasyonu

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 7 zanlıyı takibe aldı. Acıpayam ve Pamukkale’de eş zamanlı operasyonlar gerçekleştiren jandarma ekipleri 7 şüpheliyi gözaltına aldı. Aramalarda 656 gram eroin ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2018 Perşembe, 11:03

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucuyla mücadeleyi sürdürüyor. Elde edilen istihbarat bilgileri ışığında uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 7 zanlıyı takibe alan ekipler, soruşturmanın tamamlanmasının ardından operasyon için düğmeye bastı.

Zanlıların Acıpayam ve Pamukkale’de yaşadıkları ikametlere iş zamanlı baskınlar gerçekleştiren jandarma ekipleri 7 zanlıyı gözaltına aldı.

Zanlıların üst, araç ve ikametlerinde yapılan aramalarda 656 gram eroin, elektronik terazi, bir adet ruhsatsız av tüfeği ve uyuşturucu satışından elde edildiği belirlenen 5 bin 400 TL. ele geçirildi.

Gözaltına alınan 7 zanlı ifadelerinin alınması ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 3’ü tutuklandı, 4 zanlı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı