REKLAMI GEÇ

Kaçak akaryakıt bulunduran tesis mühürlendi

Kaçak akaryakıt bulunduran tesis mühürlendi

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevliler tarafından yapılan operasyonlarda “Akaryakıt Kaçakçılığı” yapan 2 kişi gözaltına alındı, işyerleri mühürlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2017 Perşembe, 11:17

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün akaryakıt kaçakçılarına yönelik operasyonlarda 2 kişi yakalanırken, bir işyeri de mühürlendi.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda Sarayköy istikametine seyir halindeki yarı römork ve tanker dorsenin durumundan şüphelenilmesi üzerine araç görevli ekiplerce takibe alındı.

Durdurulan araçta yapılan kontrollerde çekici ve çekiciye bağlı tankerde yüklü bulunan yağın kaçak akaryakıt olabileceği ihtimali üzerine yapılan incelemede akaryakıt taşıma belgesi bulunmadığı ve görevli personel tarafından yapılan ölçümde araçta bulunan yağın geçersiz akaryakıt sınıfına girdiği tespit edildi. Yapılan aramalarda toplam 29.830 litre kaçak akaryakıt bulunarak el konuldu.

Bu arada Sarayköy’de bulunan Atık Yağ Geri Dönüşüm Tesisi’nde yapılan aramada tanklar içerisinde bulunan kaçak akaryakıtlara el konuldu. Bahse konu tesis içerisinde gerekli inceleme ve araştırma yapılmak üzere faaliyetine son verilerek mühürlendi.

Kaçak akaryakıt ile ilgili olarak yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçundan adli işlem yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı