REKLAMI GEÇ

Kaçak içki operasyonu: 5 gözaltı

Kaçak içki operasyonu: 5 gözaltı

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirdiği operasyon ile 736 şişe kaçak içki ve içki yapımı ile satışında kullanılan malzemeler ele geçirdi, 5 şüpheli gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2017 Çarşamba, 10:43

 

Aldığı istihbaratı değerlendiren Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçak içki imal ve satışı yapan bir şebekeye yönelik operasyon düzenledi.

Yapılan baskında 736 şişe kaçak alkol, 270 litre etil alkol, 445 adet içki kapağı, 110 adet içki kapüşonu, 900 adet değişik marka ve boş alkol şişesi, 750 adet sahte bandrol, 890 adet değişik markalara ait alkollü içki şişelerinde kullanılan sahte jelatin etiket, 1 adet tabanca, 1 adet yarı otomatik ruhsatsız av tüfeği,191 adet fişek, 1 adet kama bıçak, 2 adet şarjör ele geçirildi.

Kaçak içki ve malzemelerle ilgili yakalanan 5 şüpheli hakkında 5607 sayılı Kaçakçılık Kanunu’na muhalefet suçundan, aramalar esnasında ele geçirilen ruhsatsız av tüfeği, mermi ve bıçak ile ilgili olarak da 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar İle Diğer Aletler hakkındaki kanun kapsamında adli işlem yapıldı. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan biri tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı