REKLAMI GEÇ

Kafe sahibi tecavüze girişimden tutuklandı

Kafe sahibi tecavüze girişimden tutuklandı

Çamlaraltı Mahallesi’nde kafe işleten Ş.K. yanında part-time çalışan üniversite öğrencisine tecavüz girişiminde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. Olay Pamukkale Üniversitesi’nde şok etkisi yarattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2015 Pazartesi, 16:17

Ferah IŞIK/DENİZLİ, (DHA)
Pamukkale Üniversitesinde öğrenim gören G.O. (19) Çamlaraltı Mahallesi’nde bulunan bir kafede part-time olarak çalışmaya başladı. Bir süre önce kapatılan siyasi partinin merkez ilçe başkanlığı da yaptığı öne sürülen Ş.T. (43) G.O’yu Karahayıt Mahallesi’ndeki bir pansiyonda işimiz var bahanesiyle götürdü. İddiaya göre ikili otelde görüştükten sonra üniversite öğrencisi G.O. kafe sahibi Ş.T’in kendisine tecavüz etmeye çalıştığını iddiasıyla jandarmaya başvurdu.

G.O’nun şikayeti üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri, Ş.T.yi gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Üniversite öğrencisi G.O’nun sağlık muayenesinde tecavüz olayına rastlanmadığı öğrenildi. G.O. yaşanan olayın ardından memleketi Diyarbakır’a döndü.

Yorumlar

öğrenci velisi   -  Bağlantı 22 Aralık 2015, 08:24

aslı astarı varsa Ş.T isimli mahluku alacaksın, ibreti alem için hadım edeceksin. Eğer yalansa öğrenci arkadaşa da gereken cezayı vereceksin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı