REKLAMI GEÇ

KAR MASKELİ SOYGUNCULAR YAŞLI KARI-KOCAYI GASP ETTİ

KAR MASKELİ SOYGUNCULAR YAŞLI KARI-KOCAYI GASP ETTİ

Çameli’nin Kirazlıyayla Mahallesi’nde 80 yaşındaki Mustafa Erbay ve 75 yaşındaki eşi Ayşe Erbay’ın evini basan kar maskeli silahlı soyguncular, yaşlı çifte kabus dolu anlar yaşattı. Gaspçılar, ellerini bağlayıp, dövdükleri yaşlı çiftten yerini öğrendikleri 75 bin TL değerinde para ve altını alarak kaçtı.

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 21 Nisan 2015 Salı, 16:09

İddiaya göre, Çameli’nin Kirazlıyayla Mahallesi’nde oturan 80 yaşındaki Mustafa Erbay ve 75 yaşındaki eşi Ayşe Erbay’ın dün gece evine kar maskeli ve elinde av tüfeği olan iki kişi kapıyı zorla açarak girdi. Kimliği belirsiz gaspçılar, yaşlı karı-kocanın ellerini bağlayarak, evdeki altın ve paraların yerini öğrenmek için dövdü.

İşkenceye daha fazla dayanamayan yaşlı çift, para ve altınların yerini söylemek zorunda kaldı.

Gaspçılar, 75 bin lira değerindeki para ve ziynet eşyalarını alarak kayıplara karıştı. İplerden kurtulmayı başaran yaşlı çift, Çameli Jandarma Komutanlığı’na giderek soyuldukları ihbarında bulundu. Çameli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan karı kocanın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Yorumlar

HASAN ADIYAMAN   -  Bağlantı 22 Nisan 2015, 17:35

Gerçekten insanı değil insanlığı utandıracak bir durum. Hele bu yaşlı insanların fotğrafını diğer haber sitesinde görünce tüylerim diken diken oldu. Onları yakından tanıyan birisi olmasa onlarda bu kadar parının olduğunu bilmesi mümkün değil.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı