REKLAMI GEÇ

Trafik kazasında hayatını kaybeden gençler toprağa verildi

Trafik kazasında hayatını kaybeden gençler toprağa verildi

Aydın’ın Karacasu İlçesi’nde, içinde 5 kişinin bulunduğu bir otomobil bariyere çarpmış ve kazada araçta bulunanlardan 3 kişi hayatını kaybetmiş, iki kişi de yaralanmıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2018 Salı, 15:31

(AA) – O Kazada hayatını kaydeden 3 Denizlili genç, Ulu Cami ve Asri Mezarlık Camisi’nde kılınan namazlarından sonra toprağa verildi.
Kuyucak İlçesi’nden Karacasu istikametine seyreden Hazar Canbaz (20) idaresindeki 20 AAZ 682 plakalı otomobil, Karacasu-Tavas yol ayrımında kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. İhbar üzerine kaza yerine polis, 112 Acil Servis ve itfaiye acil kurtarma sağlık (AKS) ekipleri sevk edildi.
Araçta sıkışan sürücü Hazar Canbaz ile Davut Arısan (20) ve Nurdane Geryüz’ün (21) kaza yerinde hayatlarınıkaybettiği belirlendi. Otomobildeki diğer kişiler Emre Burak (20) ve Dilan Şener (20) ise yaralandı.


AKS ekiplerince otomobilden çıkarılarak ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yaşamını yitiren 3 kişinin cansız bedenleri ise Karacasu Devlet Hastanesi morguna gönderildi.
Öte yandan, kazada hayatını kaybeden Nurdane Geryüz ile yaralı Dilan Şener’in, Karacasu Meslek Yüksekokulu öğrencisi olduğu belirtildi. Kazada yaşımını yitiren Hazar Canbaz, Davut Arısan ve Nurdane Geryüz’ün cenazeleri Karacasu Devlet Hastanesi morgundaki işlemlerinin ardından, aileleri tarafından alınarak Denizli’deki evlerine götürüldü.
Burada helallik alınmasından sonra Nurdane Geryüz’ün naaşı Ulu Camisi’nde, Hazar Canbaz ile Davut Arısan Asri Mezarlık Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Hayatını kaybeden gençlerin ailelerinin üzüntüleri ve haykırışları yürekleri parçaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı