REKLAMI GEÇ

Karayolu ve sokaklarda polis-hırsız kovalamacası

Karayolu ve sokaklarda polis-hırsız kovalamacası

Pamukkale’nin Güzelköy Mahallesi’nde gerçekleştiği iddia edilen hırsızlık olayının ardından Ankara karayolunda başlayan kovalamaca, Sevindik Mahallesi’ne kadar sürdü. Film sahnelerini aratmayan ara sokaklardaki kovalamacada, çalıntı araçla bir otomobile çarpan şüphelilerden ikisi yakalandı, ikisi kaçmayı başardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ağustos 2015 Cuma, 09:04

İddiaya göre, dün gece polise Güzelköy Mahallesi’nden bir otomobil çalındığı ihbarı yapıldı. Bunun üzerine devriye ekipleri harekete geçti ve çalındığı öne sürülen aracı Ankara karayolunda bir ekip gördü. Araçtakiler “dur” ihtarına uymayınca, dakikalarca süren kovalamaca başladı.

İzlerini kaybettirmek için Sevindik Mahallesi’ne gelen kişiler, ara sokaklara girdi. Bir süre daha devam eden kovalamaca sırasında, çalıntı otomobil, 2308 Sokak’ta park halindeki ir araca çarptı. İçinden inen dört kişi yaya olarak kaçmaya başladı. Polis ekipleri, şüphelilerden ikisini yakalayarak gözaltına aldı.

Hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen diğer iki kişi ise karanlıktan yararlanarak izini kaybettirmeyi başardı.Polis, bu kişileri yakalamak için aramalarını sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı