REKLAMI GEÇ

Karşıyaka’da uyuşturucu operasyonu

Karşıyaka’da uyuşturucu operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri tarafından Pamukkale’nin Karşıyaka Mahallesi’ne baskın düzenlendi. 6 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenlendi, 3 zanlı gözaltına alındı. Bir başka operasyonda ise aparta düzenlenen operasyonda iki zanlı yakalandı. Operasyonlarda uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2018 Çarşamba, 17:39

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri, Pamukkale’nin Karşıyaka Mahallesi’nde uyuşturucu madde satışı yapıldığı belirlenen ikametlere yönelik çalışma başlattı.

Soruşturmanın tamamlanmasının ardından operasyon için düğmeye basıldı. Çok sayıda personelin katıldığı operasyonda Karşıyaka bölgesi ablukaya alındı. Mahallenin giriş çıkış güzergahlarında uygulama noktaları oluşturuldu, ring halinde bulunan sivil ekipler sokak güvenliğini sağlarken, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri de mahallenin farklı kısımlarında yer alan 6 ayrı adrese eş zamanlı operasyon yaptı.

Uyuşturucu madde satışı için kullanılan torba evi olarak tabir edilen ikametten bozma yapıların çelik kapı ve pencerelerine kurulan özel demir düzenekler dikkat çekti.

Operasyonda torba evlerinde uyuşturucu madde satışı yaptığı öne sürülen 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda ayrıca uyuşturucu madde ve diğer suçlardan aranması bulunan 2 kişi yakalandı.

Aramalarda, 0.6 gram eroin, 2.1 gram esrar, 2 adet ecstasy hap, uyuşturucu madde kullanımında kullanılan aparatlar ve 1 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

APARTA UYUŞTURUCU BASKINI
Polis ayrıca apart tarzı iki ayrı adrese yaptığı operasyonda ise 3 adet ruhsatsız tabanca ile 4 poşet halinde 88 gram metamfetamin ve metamfetamin yapımında kullanıldığı değerlendirilen 250 ml sıvı ara kimyasal madde ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan zanlılar adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan M.A. ve İ.K. tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı