REKLAMI GEÇ

Katilin seyir defterinde Denizli de var

Katilin seyir defterinde Denizli de var

Alacak-verecek nedeniyle arkadaşını öldürdüğü iddia edilen kişi, cinayet sonra il il gezdi. Zanlının gittiği iller arasında Denizli’de bulunuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2014 Cumartesi, 10:33

İstanbul Maltepe’de 9 Haziran’da polise başvuran bir kadın, kocası Turgut Tatlı’nın 27 Mayıs’ta “Ankara’ya gidiyorum” diyerek, evden ayrıldığını ve 2 Haziran’dan sonra kendisinden haber alamadığını söyledi.

Bunun üzerine geniş çaplı bir araştırma aşlatan polis, Turgut Tatlı’nın telefon görüşmelerini incelemeye aldı. Bu inceleme sonucunda Tatlı’nın evden ayrıldığı tarih ile 2 Haziran tarihleri arasında İzmir, Buca, Torbalı, Aydın, söke ve Didim’e gittiği belirlendi. Bu süre içinde Turgut tatlı ile A.A. isimli kişinin sık sık görüştüğü belirlendi.

Araştırmalar Didim’de yoğunlaşırken, A.A’nın 2 Haziran’da Tatlı’ya ait araçla buradan ayrıldığını belirleyen ekipler, zanlının Aydın, İzmir, Denizli, Sivas, Tokat, Erzincan, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır’a gittiği ortaya çıktı. Otomobil de Iğdır’da terk edilmiş olarak bulundu.

Polis, ilden ile geçen A.A’nın en son Konya Ereğli’ye gittiğini tespit etti ve düzenlenen operasyonla gizlendiği bağ evinde yakaladı.

Zanlının yapılan sorgulamasında, Turgut Tatlı ile alacak-verecek nedeniyle kavga ettiklerini ve Didim’de öldürerek cesedini ormanlık alana attığını itiraf ettiği bildirildi. Ceset ve cinayette kullandığı baltanın yerini gösteren A.A, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı