REKLAMI GEÇ

Kavgada yaralanan genç hastanede öldü

Kavgada yaralanan genç hastanede öldü

Merkezefendi’nin Değirmenönü Mahallesi’nde çıkan kavgada ağır yaralanan Cenk Yaşar, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2016 Çarşamba, 09:26

Değirmenönü Mahallesi’nde, dün akşam henüz bilinmeyen bir neden çıkan, tabanca ve bıçak kullanıldığı iddia edilen kavgada Cenk Yaşar ve ağabeyi Mustafa Yaşar yaralanmıştı.

Göğsüne ve bacağına kurşun isabet eden Cenk Yaşar, olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hemen ameliyata alınan Cenk Yaşar, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Aynı kavgada yaralanan Mustafa Yaşar’ın ise tedavisine kaldırıldığı Servergazi Devlet Hastanesi’nde devam edildiği bildirildi.

Olayın ardından hızla kaçan kişilerin peşine düşen polis, katil zanlısı olarak Ö.A. ile yanında bulunan arkadaşları Ü.A. ve K.S.’yi gözaltına aldı.

KAVGANIN NEDENİ
Kadın Kuaförü Cenk Yaşar ile kaldığı apart dairenin sahibi emlakçı Ö.A. arasındaki tartışma elektrik borcu yüzünden çıktı. Kavganın ardından otomobiline binen Ö.A., iddiaya göre bankta oturan iki kardeşin üzerine tabancayla peşpeşe ateş etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı