REKLAMI GEÇ

Kayıhan tünel çıkışında trafik kazası

Kayıhan tünel çıkışında trafik kazası

Pamukkale’nin Kayıhan Mahallesi girişinde altyapı çalışması için yapılan kazı bölgesine işaretlenme konulmayınca bir kamyon yol kenarındaki ağaca çarptı. Aracın kabinine sıkışan sürücü itfaiye ve 112 ekiplerince kurtarıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2015 Cumartesi, 09:12

Kayıhan Mahallesi’nde gece 02.30 sıralarında meydana gelen trafik kazası, ucuz atlatıldı. Kent merkezinden Kayıhan’a girişi sağlayan tünelin çıkışında altyapı nedeniyle iş makineleri kazı yaptı. Ancak, çalışma yapıldığını gösteren herhangi bir işaret konulmadı. Çok sayıda sürücü açılan çukura aracıyla düşme tehlikesi geçirdi.

Fakat bir kamyonetin sürücüsü diğerleri kadar şanslı değildi. Çukuru fark ettiğinde çok geç oldu ve son anda direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan araç da yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi. Çevreden görenlerin haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ve 112 ekipleri, sürücüyü yaralı olarak sıkıştığı yerden çıkardı.

Bu arada, kazanın ardından sosyal medyada tepki mesajları paylaşıldı. Kazanın fotoğrafını “manzara bu” diyerek paylaşan Ali Çoban, tepkisini de “Belediye ekiplerinin kazı çalışması yaptığı yolda yeterli güvenlik önlemleri alınmadığı için,iki araç kazılan çukara santim kala durdu. Polis ekipleri arandı ve gelen polis arkadaşlar üç kez zabıtaya anons geçtiler tünel girişini kapatın diye. Polis arkadaşlarla beraber kendimizce uyarı levhalarını tünel çıkışına koyduk. Ekipler gitti, belediye zabıtası halen yolu kapatmadı ve saat 02:36’da polisin yoğun anonsundan 45 dakika sonra manzara bu… Kamyonet şöförü kabine sıkıştı ama durumu iyi. Sorumlular cezalandırılmalı” yorumuyla dile getirdi.

Ali Verimli de kazı yapılan yerle ilgili “Ben dün 3 kere beledıyeyı arayıp, burası için şikayette bulundum ama nafıle” yorumunu yaptı.

Yorumlar

Yasin   -  Bağlantı 11 Temmuz 2015, 15:45

Gürlesin istifa..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı