REKLAMI GEÇ

Kaza kurbanı şoföre son görev

Kaza kurbanı şoföre son görev

Bursa Caddesi’ndeki kazada yaşamını yitiren belediye otobüsü şoförü Fatih Hakyemez gözyaşları arasında toprağa verildi. Hakyemez, İstanbul’da şoförlük yaparken, 1,5 yıl önce ‘bıktım’ deyip Denizli’ye geri dönmüş.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2014 Cumartesi, 14:32

Bursa ile Ulus caddelerinin kesiştiği kavşakta cuma günü meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüs şoförü Fatih Hakyemez, Ulu Cami’deki cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

PROTOKOL ORADAYDI
Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy’un da katıldığı cenaze töreninde, Hakyemez’in yakınlarının yaktığı ağıtlar yürekleri dağladı. Vali Demir’in başsağlığı dilediği ve teselli ettiği baba Mustafa Hakyemez ise, cenaze töreni boyunca gözyaşlarına hakim olamadı.

baba

1 YIL ÖNCE ÇALIŞMAYA BAŞLADI
Yakınları, Fatih’in 1,5 yıl önce İstanbul’daki işini bırakıp Denizli’ye döndüğünü söyledi. İstanbul’da bir şirkette şoförlük yapan Fatih Hakyemez’in sık sık İstanbul trafiğinde araç kullanmak istemediği, bıktığını dile getirdiğini söyleyen yakınları, Denizli’ye döndükten 6 ay sonra otobüs şoförü olarak çalışmaya başladığını ifade etti.

IŞIK İHLALİ VAR MI, FREN İZİ NEDEN YOK?
Öte yandan trafik kazası ile ilgili savcılık soruşturması halen sürüyor. Kazada ışık ihlali olup olmadığı, savcılık soruşturmasının ardından belli olacak. Otobüs şoförü Fatih Hakyemez’in kontrolü kaybetmeden önce kaldırımın sağında bulunan yayalara çarpmamak için direksiyonu kırdığı sanılıyor.

ÖLÜM NEDENİ KLİMA DEMİRİ
Bu arada, Fatih Hakyemez ve Kevser Gürel’in yaşamını yitirmesine ise marketin üzerindeki balkon çıkıntısındaki klimanın motorunu tutan demir akşamların neden olduğu tespit edildi. Hakyemez ve Gürel’in yaşamını yitirdiği kazada 16 kişi yaralanmış, bunlardan 15’i tedavilerinin tamamlanmasının ardından taburcu edilmişti.

GÜREL DE UĞURLANDI
Bu arada aynı kazada yaşamını yitiren Kevser Gürel de, Tavas’ın Kızılcabölük Mahallesi’nde toprağa verildi. Gürel’in cenaze törenine Kevser Gürel’in cenazesine Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve aile yakınları katıldı.

Yorumlar

mehmet   -  Bağlantı 4 Ağustos 2014, 12:59

her şey özelleşirken, minibüslerin kaldırılıp taşımanın kamulaştırılması. en başta yapılan yanlış. otobüs garip guraba için 15 dk bir, sosyal hizmet amaçlı olmalı.

denizli_belediyesinin_sucu   -  Bağlantı 3 Ağustos 2014, 17:29

gec kaLdigi icin ceza kesen belediye nin sucuu. sen cek munibusleri trafikten bu kadar yolcugu ne 20-30 tane otbus yeter nede bagbasindan bayram yerine 30 dkk a yeter . . heLaL oLsun DenizLi beLediyesi .

denizlili   -  Bağlantı 2 Ağustos 2014, 18:52

suçlu belli olmuş. bu şöförleri aylardır eleştirilmesine rağmen uyarmayan daha az şöförle çalışmak isteyen belediye değil suçlu pardon özür dileriz. klima demiri yüzünden olmuş

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı