REKLAMI GEÇ

Kaza mı? Cinayet mi?

Kaza mı? Cinayet mi?

Acıpayam İlçesi’nde, otomobiline çarpıp kaçan kişileri 5 kilometre boyunca havaya ateş açarak kovalayan kimliği belirsiz saldırganın sıkıştırıp çarptığı otomobil yoldan çıkarak takla attı. Olayda otomobildeki 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

/ DENİZLİHABER / 16 Haziran 2010 Çarşamba, 18:22

Acıpayam İlçesi’nde, A.İ. yönetimindeki 20 D 6866 plakalı otomobil, ilçe merkezinde, kimliği belirsiz bir kişinin kullandığı 33 plakalı otomobile çarptı. A.İ., beraberindeki H.K.ve Ş.G. ile birlikte durmayarak kaçınca aralarında kovalamaca başladı. Otomobiline çarpılmasına sinirlenen Mersin plakalı araçtaki kimliği belirsiz sürücü, İ. ve arkadaşlarının peşine düştü. Yaklaşık 5 kilometre boyunca süren kovalamaca ardından, tabancayla sürekli havaya ateş açan kimliği belirsiz kişinin kullandığı otomobil, yakalayıp sıkıştırdığı İ. ve arkadaşlarının bulunduğu araca çarptı. Araç, Denizli- Antalya Karayolu’nda kontrolden çıkarak takla atarken içindeki sürücü A.İ. ve arkadaşı H.K. olay yerinde öldü, Ş.G. ise yaralandı.

Çevredekilerin çağırdığı ambulansla Acıpayam Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edilen Ş.G. savcıya ifade verirken, jandarma kargaşadan faydalanıp kaçan kimliği belirsiz saldırgan ve Mersin plakalı otomobili aramaya başladı. Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkan, “Otomobili sıkıştırıp silahla ateş açan ve kazaya neden kişi ya da kişilerin bulunduğu araç tespit edilmeye çalışılıyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı