REKLAMI GEÇ

O kazanın görüntüleri ortaya çıktı

O kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Merkezefendi Mahallesi, 29 Ekim Bulvarı üzerinde 26 Haziran gecesi meydana gelen ve iki kişinin yaralandığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Doğtaş İnşaat’ın güvenlik kamerasının saniye saniye kaydettiği kazada, kırmızı ışıkta geçtiği öne sürülen 34 FT 6467 plakalı cipin 20 BAZ 72 plakalı otomobile çarptığı görülüyor. Kazada sonra vatandaşların kazazedelerin yardımına koşmaları da güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Haziran 2016 Salı, 14:16

Merkezefendi Mahallesi, 29 Ekim Bulvarı üzerinde 26 Haziran gecesi iki aracın karıştığı kaza meydana gelmiş, iki kişi yaralanmıştı. Tam bir can pazarının yaşandığı, araçta sıkışan sürücüyü itfaiyenin kurtararak sağlık ekiplerine teslim ettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı. 

KONTROLSÜZ ÇIKIŞ
Doğtaş İnşaat’ın güvenlik kameralarının kaydettiği kazada, kırmızı ışıkta geçtiği öne sürülen 34 FT 6467 plakalı cipin, kendisine yeşil ışık yanınca hareketlenen 20 BAZ 72 plakalı otomobile çarptığı görülüyor. Korkunç kazanın ardından çevrede bulunan vatandaşların kazazedelerin yardımına koşması da güvenlik kamerası görüntülerine yansıyor.

KAZADA İKİ KİŞİ YARALANMIŞTI
Kaza sonrası her iki otomobilde de ağır hasar oluşmuş, çarpmanın ardından savrulan ve refüje çıkarak direğe çarpan cipin sürücüsü de itfaiye ekipleri tarafından kurtarılmıştı. Kazada iki kişi yaralanmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı