REKLAMI GEÇ

Kendi kazdığı kuyuya düştü

Kendi kazdığı kuyuya düştü

Altyapı çalışmalarını yürüten taşeron firmanın kamyonu, altyapı çukuruna düştü. Korkutan olayda yaralanan kimse olmaması sevindirdi. Kamyonu düştüğü çukurdan diğer iş makineleri kurtardı.

/ DENİZLİHABER / 12 Haziran 2010 Cumartesi, 16:16

Denizli Belediyesi tarafından “ Yüz Yılın Dev Alt Yapı Projesi” sloganıyla başlatılan çalışmalarda, sorunlar bitmek bilmiyor. Belediye tarafından yüzde 85’i tamamlandığı belirtilen alt yapı çalışmaları sonrası, yollar ağır yükler nedeniyle zaman zaman göçüyor. Alt yapı çalışmaları nedeniyle, adeta mayın tarlasına dönen yollar, her gün bir aracı yutar hale geldi. Denizli Belediyesi’nin alt yapı hizmetlerini yapan taşeron firmanın bir kamyonu da kazılan çukura düştü.

Sağlık Müdürlüğü arkasındaki sokakta meydana gelen olayda, bölgede devam eden alt yapı çalışmalarına kum götüren kamyon, yolun aniden çökmesiyle yan yattı. Kum yüklü kamyonun devrilmemesi ise halkın yoğun olarak kullandığı sokakta olası bir faciayı önledi. Yan yatan ve çukura düşen kamyon ise yine taşeron firmalara ait kepçeler tarafından kurtarıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı