REKLAMI GEÇ

KHK ile kamudan 20 ihraç daha

KHK ile kamudan 20 ihraç daha

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında yayımlanan 683 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Denizli’de kamudan 20 kişi devlet memurluğundan atıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ocak 2017 Pazartesi, 10:15

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında 2 Ocak’ta toplanan Bakanlar Kurulu, 2935 sayılı Olağanüstü Hal Kanunu’nun 4. maddesine göre kamu personeline ilişkin tedbirler aldı. Bu tedbirler kapsamında, Resmi Gazete’de yayımlanan 683 sayılı KHK ile “terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı olanlar kamu görevinden çıkarıldı.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan 683 sayılı KHK ile Denizli’de 2 kaymakam adayı, Türkiye İstatistik Kurumu’ndan 1 ve Sağlık Bakanlığına bağlı kurumlardan 17 personel memurluktan atıldı.

Bu arada, Buldan eski Kaymakamı olan ve en son Bartın Valiliği Hukuk İşleri Müdürlüğü görevinde bulunan Hacı Uzkuç da devlet memurluğundan atılanlar arasında yer aldı.

683 sayılı KHK ile Denizli’de devlet memurluğundan çıkarılanların isimleri şöyle:

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı