REKLAMI GEÇ

KISKANÇ EŞ GENÇ KIZIN ÜZERİNE ASİT DÖKTÜ

KISKANÇ EŞ GENÇ KIZIN ÜZERİNE ASİT DÖKTÜ

Demirciler Sokağı’nda 17 yaşındaki bir genç kızın üzerine asit döküldü. Saldırganın genç kızın çalıştığı eski işyerinin sahibinin eşi olduğu ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2015 Cumartesi, 17:31

Demirciler Caddesi’ndeki bir dükkanda dehşet dolu anlar yaşandı. 17 yaşlarında olduğu belirlenen ve kimliği öğrenilemeyen bir genç kız orta yaşlı bir kadının saldırısına uğradı. Genç kızın eski çalıştığı işyeri sahibinin eşi olduğu öğrenilen kadın, genç kızın üzerine asit döktü. 

Görgü tanıklarının ifadesine göre yanında iki başka kadınla birlikte genç kızın çalıştığı işyerini basan saldırgan, genç kızı zorla iş yerinin bodrum katına götürdü. Burada yanında getirdiği asiti kızın üzerine döken saldırgan daha sonra çevre esnafın müdahalesi ile genç kızdan uzaklaştırıldı.

Acı içinde çığlık atan genç kızın imdadına yetişen esnaf hemen 112 acil servis ekiplerini çağırdı. Genç kızın ayaklarında ve kollarında ikinci derecede yanıklar oluştuğu görüldü. Genç kızın üzerindeki giysileri çıkaran sağlık ekipleri olay yerindeki müdahalenin ardından genç kızı hastaneye kaldırdı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı