REKLAMI GEÇ

Kışla nöbetinden yangına koştular

Kışla nöbetinden yangına koştular

Komando Tugayı önünde araç giriş çıkışlarının engellenmesi için konuşlanan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Akkonak Mahallesi’nden gelen yangın ihbarına koştu. Tugay önünde 3 araç ve ekipler yönlendirildi, çıkan baca yangının kontrol altına aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Temmuz 2016 Cumartesi, 17:43

FETÖ yanlıların darbe girişiminin ardından dün gece saatlerinden itibaren 11. Komando Tugayı önünde nöbet tutmaya başlayan ve araç giriş çıkışlarını engelleyen Büyükşehir iş makineleri arasında itfaiye araçları da yer aldı.

Bugün kışla nöbetini sürdüren itfaiye ekipleri Akkonak Mahallesi’nden yangın ihbarının alınmasıyla hareketlendi. Kışla nöbetini arkadaşlarına devreden itfaiye ekipleri, Akkonak Mahallesi’ndeki yangına koştu. Çatı yangını ihbarı yapıldığı için bölgeye 3 ekip sevk edilirken, yangının bacada olduğu belirlendi.

İtfaiye ekipleri, Akkonak Mahallesi’nde düğün olan bir evde pide yapılırken tutuşan baca kısa sürede söndürüldü. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına aldıktan sonra kışla nöbetine geri döndü.

denizli-15-temmuz-gecesi-neler-oldu-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı