REKLAMI GEÇ

Kızı kaçırılan babadan 5 saatlik eylem

Kızı kaçırılan babadan 5 saatlik eylem

Pamukkale’nin Karşıyaka Mahallesi’nde, kızının kaçırılması üzerine evinin çatısına çıkan öfkeli babanın tüfekli eylemi 5 saat sürdü. Dört kişinin de yaralandığı olayın ardından Emniyet görevlilerinin yoğun çabalarıyla soğuk terler döktüren eylemine son veren H.Ç., polis merkezine götürüldü.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 6 Mart 2015 Cuma, 15:34

Karşıyaka Mahallesi’ndeki olay iddiaya göre şöyle gelişti: Daha önce meydana gelen kız kaçırma olayından dolayı araları açık bulunan Çelik ve Cambaz ailelerinin arasına yeni bir kız kaçırma husumeti daha girdi. Dört gün önce O.C., çöp dökmek için sokağa çıkan 16 yaşındaki Y.Ç.’yi bir araca bindirerek kaçırdı.

Kızının geri getirilmesini isteyen H.Ç. ile O.C.’nin yakınları, bu sabah konuşmak için bir araya geldi. Ancak taraflar arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Olayda üçü Cambaz, biri Çelik ailesinden dört kişi yaralandı.

Olayın ardından elinde tüfekle evinin çatısına çıkan H.Ç., kızının geri getirilmesini istedi. Bu arada olay yerine özel harekat timi ile çok sayıda polis gönderildi. Çevresinde güvenlik çemberi oluşturulan eve yaklaştırılmadı.

Emniyet görevlilerinin 5 saat süren çabaları sonucunda ikna edilen H.Ç., çatıdan inmeyi kabul etti. Daha sonra da ekiplerce polis merkezine götürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı