REKLAMI GEÇ

Köprülü kavşakta 5 otomobil çarpıştı

Köprülü kavşakta 5 otomobil çarpıştı

Fevzi Çakmak Bulvarı’ndaki Deliklitaş Köprülü Kavşağı’nda zincirleme trafik kazası meydana geldi. Beş aracın çarpıştığı kazada bir kişi yaralanırken, tek şeritten geçiş verilmesi nedeniyle trafik akışı bir süre aksadı.

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 25 Mart 2015 Çarşamba, 13:00

Fevzi Çakmak Bulvarı Deliktaş Köprülü Kavşağı’ndaki kazada; Doğan Kaputçu’nun kullandığı 20 EF 122, Fahrettin Şahan yönetimindeki 20 U 6979, Aytaç Eliş idaresindeki 20 V 3349, Süleyman Tütüncü kullandığı 20 AE 847 ve Mustafa İlkince yönetiminde 20 K 2745 plakalı otomobiller çarpıştı.

Kazada, ön ve arkadan çarpmanın etkisiyle aracında hasar oluşan Aytaç Eliş yaralandı. Eliş, olay yerine sevkedilen ambulansla Denizli Devlet hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Bu arada, kazanın ardından köprülü kavşakta bir şerit tamamen trafiğe kapandı. Bu nedenle Fevzi Çakmak Bulvarı’nda trafik akışı bir süre aksadı. Araçların kaldırılmasıyla trafik yeniden normale döndü.

Yorumlar

ANIL   -  Bağlantı 26 Mart 2015, 08:43

Sadece otomobil için 80 km hız sınırı olan yolda, çimento kamyonunun önünde giden araca sellektör yaptığı, yol istediği alt geçitlerde daha çoook kazalar olur çok

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı