REKLAMI GEÇ

Mersin operasyonu Denizli’ye sıçradı

Mersin operasyonu Denizli’ye sıçradı

Mersin merkezli başlatılan FETÖ/PDY operasyonu Denizli’ye sıçradı. PKK terör örgütü üyelerini de kapsayan operasyonda Denizli’de ışık evlerine baskın düzenlendi, 4 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan biri tutuklandı, üçü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2016 Pazartesi, 09:21

Mersin polisinin Fetullah Gülen’e ait olduğu ileri sürülen ve “Işık Evleri” olarak bilinen evlerde PKK terör örgütü üyelerinin kaldığı yönündeki istihbaratın ardından başlattığı operasyon Denizli’ye de sıçradı.

Denizli’de söz konusu evlere düzenlenen baskınlarda PKK terör örgütü üyesi olduğu öne sürülen D.K. ile FETÖ/PDY mensubu olduğu iddia edilen E.A. T.P. ve A.K.yı gözaltına aldı. Zanlılar, Mersin’e götürüldü. Evde yapılan aramada örgütün keşif faaliyetlerinde kullandığı fotoğraf makinesi ile FETÖ/PDY terör örgütüne ait çok miktarda kitap ve sohbet CD’leri ele geçirildi.

Mersin’de bir çok adrese baskın düzenleyen polis 11’i küçük yaşta 22 kişiyi PKK/KCK terör örgütü üyesi olmak suçlamasıyla gözaltına aldı. Denizli’de gözaltına alının 4 kişi ile birlikte mahkemeye sevk edilen zanlılardan D.K.nın da aralarında bulunduğu 10 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi, diğer zanlılar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu arada, Mersin’de yapılan aramalarda çok miktarda patlayıcı, silah ve el bombası bulundu.

Yorumlar

Rıfkı AYDIN   -  Bağlantı 2 Mayıs 2016, 16:25

Ergenekondaki en önemli delillerden olan “İrtica ile Mücadele Eylem Planı” nasıl birebir uygulanıyor. Tebrik etmek gerekir uygulayıcıları…

Eren EYLÜL   -  Bağlantı 2 Mayıs 2016, 10:51

25 Ağustos 2004 tarihli Milli Güvenlik Kurulu toplantısındaki “Eylem Planında” tam olarak Cemaatin Pkk ile irtibatlıymış gibi gösterilmesi yazıyordu.Takdir milletin….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı